ONS RESTAURANT 'LEKKER THUIS'

Midden in het park langs het zwembad vind je Lekker Thuis, ons restaurant, waar je dagelijks terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Lekker Thuis kenmerkt zich door een heerlijk, informele en huiselijke sfeer. Geen grote eetzaal maar kleinere huiselijke hoekjes waar je privacy hebt en waar rekening wordt gehouden met jullie persoonlijke wensen. Chef Corjan is de Thuisbaas. Zijn passie voor koken, zijn kaart en zijn persoonlijke touch zorgen ervoor dat iedereen zich Lekker Thuis voelt. Dus eten doe je Lekker Thuis.

Het menu

Reserveren noodzakelijk

Zondag: lazy Sunday brunch (start tussen 11:00/12:00) 4 gangen menu voor 32,50 pp

Maandag: film menu $15,- (tussen 18:00/19:00, maaltijd is elke week geïnspireerd op de op dat moment spelende film)

Dinsdag & Woensdag: (18:00/21:00) 3 gangen menu voor $34,50 pp (keuze uit vis, vlees of vegetarisch)

Donderdag: gesloten!

Vrijdag: Do it yourself BBQ (zelf vlees meenemen, wij verzorgen de side dishes en frietjes) voor $9,50 pp

Zaterdag: “Your private dinner” Minimaal 8 personen en een 3 gangen menu in overleg samengesteld voor $34,50 pp (reserveren uiterlijk de woensdag ervoor!)


Bel naar + 599 700 3978. 
Wij zijn bereikbaar van 8.00 uur tot 22.00 uur

Chefkok Corjan

De chefkok van het restaurant is Corjan Hoogerheide, wereldberoemd in Zeeland, niet alleen door zijn culinaire prestaties in verschillende toprestaurants maar ook door zijn optreden als regionale TV kok en zijn kookboek “De helft is liefde”. Ook op Bonaire is Corjan op TV te zien geweest in het programma Brunch & Babbels dat op zondagen werd opgenomen vanuit ons restaurant. 

Hij heeft een verrassende kaart samengesteld met daarop ook een aantal wisselende dagspecials, dus variatie genoeg. Mocht je andere (dieet)wensen hebben, laat het hem weten dan houdt hij daar uiteraard rekening mee.