RESTAURANT 'LEKKER THUIS'

Midden in het park langs het zwembad vind je Lekker Thuis, ons restaurant waar je dagelijks terecht kunt voor een heerlijk drankje aan de bar en diner (ma-di-woe-za). Op zondag bieden wij een Lazy Sunday brunch aan en op vrijdag wordt de ‘DIY BBQ’ georganiseerd speciaal voor gasten van het park.

Lekker Thuis kenmerkt zich door een heerlijk, informele en huiselijke sfeer. Geen grote eetzaal maar kleinere huiselijke hoekjes waar je privacy hebt en waar rekening wordt gehouden met jullie persoonlijke wensen. Chef Corjan is de Thuisbaas. Zijn passie voor koken en zijn persoonlijke touch zorgen ervoor dat iedereen zich Lekker Thuis voelt. Dus eten doe je bij Lekker Thuis.

Reserveren is verplicht en allergieën en speciale dieetwensen dienen van tevoren worden doorgegeven. 

Het menu

Reserveren noodzakelijk

Chefkok Corjan

Onze chefkok bij Lekker Thuis is Corjan Hoogerheide, wereldberoemd in Zeeland, niet alleen door zijn culinaire prestaties in verschillende toprestaurants maar ook door zijn optreden als regionale TV kok en zijn kookboek “De helft is liefde”. Ook op Bonaire is Corjan op TV te zien geweest in het programma Brunch & Babbels dat op zondagen werd opgenomen vanuit ons restaurant en is hij initiatiefnemer en presentator van het programma Bonaire Eet Smakelijk, waarin gezocht wordt naar lokale producten die Corjan vervolgens op zijn eigen unieke manier bereidt.  

Volgens TripAdvisor staat ons restaurant op de tweede plaats van de 140 restaurants op Bonaire. Het heeft meer dan 500 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 5 sterren!

NOW 25% DISCOUNT!

Boek nu je verblijf bij Red Palm Village met 25% korting. Deze actie is zichtbaar in onze reserveringstool via deze website. Actie is geldig voor een verblijf tot eind augustus 2024!

Book your stay at Red Palm Village now with a 25% discount. This promotion is visible in our reservation tool via this website. This offer is valid for a stay until end August 2024!