ONS RESTAURANT 'LEKKER THUIS'

Midden in het park langs het zwembad vind je Lekker Thuis, ons restaurant waar je dagelijks terecht kunt voor een heerlijk drankje aan de bar en diner (ma-di-woe-za). Op zondag bieden wij een Lazy Sunday brunch aan en op vrijdag wordt de ‘DIY BBQ’ georganiseerd speciaal voor gasten van het park.

Lekker Thuis kenmerkt zich door een heerlijk, informele en huiselijke sfeer. Geen grote eetzaal maar kleinere huiselijke hoekjes waar je privacy hebt en waar rekening wordt gehouden met jullie persoonlijke wensen. Chef Corjan is de Thuisbaas. Zijn passie voor koken en zijn persoonlijke touch zorgen ervoor dat iedereen zich Lekker Thuis voelt. Dus eten doe je bij Lekker Thuis.

Reserveren is verplicht en allergieën en speciale dieetwensen dienen van tevoren worden doorgegeven. 

Vanaf zaterdag 20 april tot en met vrijdag 27 april 2024 is het restaurant gesloten in verband met vakantie van de chef kok.

Het menu

Reserveren noodzakelijk

Chefkok Corjan

Onze chefkok bij Lekker Thuis is Corjan Hoogerheide, wereldberoemd in Zeeland, niet alleen door zijn culinaire prestaties in verschillende toprestaurants maar ook door zijn optreden als regionale TV kok en zijn kookboek “De helft is liefde”. Ook op Bonaire is Corjan op TV te zien geweest in het programma Brunch & Babbels dat op zondagen werd opgenomen vanuit ons restaurant en is hij initiatiefnemer en presentator van het programma Bonaire Eet Smakelijk, waarin gezocht wordt naar lokale producten die Corjan vervolgens op zijn eigen unieke manier bereidt.