ONS RESTAURANT 'LEKKER THUIS'

Midden in het park langs het zwembad vind je Lekker Thuis, ons restaurant, waar je dagelijks terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Lekker Thuis kenmerkt zich door een heerlijk, informele en huiselijke sfeer. Geen grote eetzaal maar kleinere huiselijke hoekjes waar je privacy hebt en waar rekening wordt gehouden met jullie persoonlijke wensen. Chef Corjan is de Thuisbaas. Zijn passie voor koken, zijn kaart en zijn persoonlijke touch zorgen ervoor dat iedereen zich Lekker Thuis voelt. Dus eten doe je Lekker Thuis.

Het menu

Reserveren noodzakelijk

Chefkok Corjan

De chefkok van het restaurant is Corjan Hoogerheide, wereldberoemd in Zeeland, niet alleen door zijn culinaire prestaties in verschillende toprestaurants maar ook door zijn optreden als regionale TV kok en zijn kookboek “De helft is liefde”. Ook op Bonaire is Corjan op TV te zien geweest in het programma Brunch & Babbels dat op zondagen werd opgenomen vanuit ons restaurant. 

Hij heeft een verrassende kaart samengesteld met daarop ook een aantal wisselende dagspecials, dus variatie genoeg. Mocht je andere (dieet)wensen hebben, laat het hem weten dan houdt hij daar uiteraard rekening mee.