RESORT met restaurant op bonaire

Midden in het park langs het zwembad vind je Lekker Thuis, ons restaurant in het resort waar je dagelijks terecht kunt voor een heerlijk drankje aan de bar en diner. Lekker Thuis kenmerkt zich door een fijne, informele en huiselijke sfeer. Het is een warme, gastvrije plek waar je kunt genieten van fantastisch eten.

RESTAURANT IN EEN PRACHTIGE OMGEVING

Lekker Thuis is in een prachtige omgeving, met uitzicht op het zwembad van het resort. De inrichting is warm en uitnodigend, met levendige kleuren en rustieke accenten. Het restaurant onder een groot onlangs aangelegde papala heeft een Caribische sfeer.

Huiselijke sfeer in ons resort & restaurant op Bonaire

Lekker Thuis is een gezellig restaurant waar je je snel thuis zult voelen. De bediening is vriendelijk en attent, en het eten is heerlijk. Het restaurant is een populaire plek voor zowel toeristen als locals. Chef Corjan is de Thuisbaas. Zijn passie voor koken en zijn persoonlijke touch zorgen ervoor dat iedereen zich Lekker Thuis voelt.

Het menu van Lekker Thuis

Ons menu biedt een overheerlijke mix van Caribische en internationale gerechten. Verse, lokaal geproduceerde ingrediënten staan centraal, zodat elk gerecht barst van levendige smaken.

De voorgerechten kaart biedt een variatie aan smakelijke opties, zoals de beroemde Blackened Mahi-Mahi met een citrusachtige dressing of de krokante Calamari Fritti, geserveerd met een pittige tartaarsaus.

Voor het hoofdgerecht kun je genieten van de sappige Grilled Catch of the Day, perfect bereid en geserveerd met een mix van geroosterde groenten. Of, voor een voorproefje van de rijke geschiedenis van het eiland, proef dan de smakelijke Red Palm Village Burger, gemaakt met sappige beef patties, gesauteerde uien en een mix van verse toppings.

Geen bezoek aan Lekker Thuis is compleet zonder te genieten van onze heerlijke desserts. De Warm Chocolate Lava Cake, met zijn gesmolten centrum en rijke chocolademousse, is iedereen aan te raden. En de verfrissende Mango Sorbet, vol tropische smaken, moet je ook zeker geproefd hebben!

Niet voor niets staat de keuken altijd in de top drie van de beste restaurants op Bonaire en heeft Lekker Thuis vijf sterren op Tripadvisor.

Speciale dagen

Op het resort hebben wij ook speciale dagen. Zo bieden wij op zondag een Lazy Sunday Brunch aan en op vrijdag organiseren we de ‘DIY BBQ’, speciaal voor gasten van het park. Op de maandagen voor de filmavond maakt onze chefkok een maaltijd geïnspireerd op de film die die avond wordt gedraaid.

Kom je gezellig eten? Maar dan een reservering!

Reserveren is verplicht en allergieën en speciale dieetwensen dienen van tevoren worden doorgegeven.

resort-restaurant-hotel-bonaire-red-palm-village
Previous slide
Next slide

NOW 25% DISCOUNT!

Boek nu je verblijf bij Red Palm Village met 25% korting. Deze actie is zichtbaar in onze reserveringstool via deze website. Actie is geldig voor een verblijf tot eind augustus 2024!

Book your stay at Red Palm Village now with a 25% discount. This promotion is visible in our reservation tool via this website. This offer is valid for a stay until end August 2024!