Het Red Palm village resort

Het kleinschalige chalet-resort heeft een unieke ligging aan de Kaminda Sorobon: de pittoreske kronkelweg van Kralendijk langs en door het beschermde natuurgebied Lac Bay naar de wereldberoemde surfstranden van Sorobon. Op ca 5 min rijden tref je verschillende surfscholen om lessen te volgen of equipment te huren.

Los van de surfmogelijkheden zijn deze stranden ook zeker heel aantrekkelijk voor niet-surfers: prachtig wit zand, turquoise water en verschillende relaxte horecagelegenheden zorgen ervoor dat je je ook zonder te surfen daar prima kan vermaken. Daarnaast hebben wij een heerlijk zwembad en zonnedek waar je bij ons kleinschalige resort helemaal tot rust komt. 

Red Palm Village is ook voor kitesurfers de ideale uitvalsbasis. Binnen 10 minuten ben je op Atlantis Beach waar kiters van over de hele wereld zich uitleven op het water en in de vaak stevige wind. Na een intensieve dag op het water en in de wind ben je in een paar minuten weer thuis voor een verfrissende duik in onze magnapool, terwijl chef Corjan druk in de weer is met het avondeten.

Naast surfen en kitesurfen is er in de directe omgeving van het park veel meer te beleven: kanovaren en snorkelen in de mangrove, paardrijden en zwemmen in zee met paarden met Horse Ranch Bonaire, duiken, zeilen en zwemmen aan de westkant van het eiland of gewoon heerlijk relaxen en lekker tafelen in een van de vele restaurantjes van onze hoofdstad Kralendijk.

Leuk voor onze surfende gasten:

  • Een prettige samenwerking met surfschool The Frans Paradise. Gasten van Red Palm Village ontvangen 10% korting op lessen en huur van materialen. Zie: https://www.fransparadise.com/ 
  • Speciaal voor de sporters ontwikkelt onze chef kok CorJan Hoogerheide samen met Tonky en Taty een steeds wisselende after surf schotel. 
bonaire-zwembad-resort-red-palm-village
bonaire-windsurfen-resort-red-palm-village

Faciliteiten

Bij Red Palm Village willen we je veel comfort en ontspanning bieden tijdens jouw vakantie op Bonaire.
Wij bieden de volgende faciliteiten aan:

* Wil je alvast het 1e ontbijt in de koelkast hebben, stuur ons dan een boodschappenlijstje per mail. Voor 10 dollar (ex kosten boodschappen) halen wij het voor je in huis

Vorige slide
Volgende slide

Over ons

In juni 2004 kwamen wij op huwelijksreis voor het eerst naar Bonaire en wat hebben we genoten. Verliefd op elkaar, maar ook direct allebei verliefd op het eiland.

Heerlijk weertje, lekker zwemmen en snorkelen, ’s avonds terrasje pakken en uitstekend eten in Kralendijk en met de jeep de prachtige natuur van het eiland bekeken. Liefde op het eerste gezicht. En deze liefde is er nog steeds. In 2010 kochten we ons eerste huis op het eiland, in eerste instantie als vakantiehuis , maar vanaf zomer 2016 draaiend met ons resort Red Palm Village op Bonaire.

Founders Leo & Anna varen kano in Bonaire

Werkte als acteur en straat poppenspeler, was jarenlang Pino van Sesamstraat, presenteerde een aantal jeugdprogramma’s op tv en ging daarna zelf aan de slag als uitvoerend producent en programmabedenker bij Endemol. In 2000 richtte hij callcenter Annie Connect op, het eerste en grootste thuiswerk-callcenter in Nederland, werkend voor goede doelen. Nog te jong om met pensioen te gaan, dus nu aan de slag op Bonaire met Red Palm Village.

Studeerde Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Jarenlang gewerkt bij Lintas (destijds het reclamebureau voor Unilever), had haar eigen bedrijf Wordt Geregeld voor interim account- en projectmanagement en was 11 jaar lang algemeen directeur van callcenter Annie Connect. Kookt graag, houdt van gezelligheid met een hapje en een drankje en gaat met plezier aan de slag bij Red Palm Village.

NOW 25% DISCOUNT!

Boek nu je verblijf bij Red Palm Village met 25% korting. Deze actie is zichtbaar in onze reserveringstool via deze website. Actie is geldig voor een verblijf tot eind augustus 2024!

Book your stay at Red Palm Village now with a 25% discount. This promotion is visible in our reservation tool via this website. This offer is valid for a stay until end August 2024!