Ligging

Het kleinschalige resort heeft een unieke ligging aan de Kaminda Sorobon: een pittoreske kronkelweg van Kralendijk langs en door het beschermde natuurgebied Lac Bay naar de stranden van Sorobon.

Red Palm Village is een eco-vriendelijk, kind-vriendelijk en LHBT-vriendelijk resort waar iedereen met respect voor elkaar en de natuur hun vakantie kan vieren.

In de directe omgeving van het park is veel te beleven: kanovaren en snorkelen in de mangrove, paardrijden en zwemmen in zee met paarden van Horse Ranche Bonaire, windsurfen, relaxen met een hapje en een drankje op de stranden van Sorobon, kitesurfen, duiken, zeilen en zwemmen aan de westkant van het eiland.

Kralendijk is slechts een paar minuten rijden, dus in no time zit je lekker te tafelen in een van de vele culinaire restaurantjes van de hoofdstad. Klik hier voor alle informatie over activiteiten in de buurt.

Ondanks dat Bonaire een relatief klein eiland is, valt een auto of scooter zeker aan te raden om je op alle leuke plekken van het eiland te brengen!

Faciliteiten

Bij Red Palm Village willen we je veel comfort en ontspanning bieden tijdens uw vakantie in Bonaire. Wij bieden de volgende faciliteiten aan:

* Wil je alvast het 1e ontbijt in de koelkast hebben, stuur ons dan een boodschappenlijstje per mail. Voor 10 dollar (ex kosten boodschappen) halen wij het voor je in huis

Previous
Next

Over ons

In juni 2004 kwamen wij op huwelijksreis voor het eerst naar Bonaire en wat hebben we genoten. Verliefd op elkaar, maar ook direct allebei verliefd op het eiland.

Heerlijk weertje, lekker zwemmen en snorkelen, ’s avonds terrasje pakken en uitstekend eten in Kralendijk en met de jeep de prachtige natuur van het eiland bekeken. Liefde op het eerste gezicht. En deze liefde is er nog steeds. In 2010 kochten we ons eerste huis op het eiland, in eerste instantie als vakantiehuis maar sinds februari 2015 hebben we ons definitief op het eiland gevestigd en zijn we Bonairiaan geworden.

foto leo-2

Werkte als acteur en straat poppenspeler, was jarenlang Pino van Sesamstraat, presenteerde een aantal jeugdprogramma’s op tv en ging daarna zelf aan de slag als uitvoerend producent en programmabedenker bij Endemol. In 2000 richtte hij callcenter Annie Connect op, het eerste en grootste thuiswerk-callcenter in Nederland, werkend voor goede doelen. Nog te jong om met pensioen te gaan, dus nu aan de slag op Bonaire met Red Palm Village.

anna foto

Studeerde Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Jarenlang gewerkt bij Lintas (destijds het reclamebureau voor Unilever), had haar eigen bedrijf Wordt Geregeld voor interim account- en projectmanagement en was 11 jaar lang algemeen directeur van callcenter Annie Connect. Kookt graag, houdt van gezelligheid met een hapje en een drankje en gaat met plezier aan de slag bij Red Palm Village.