ONS RESTAURANT 'LEKKER THUIS'

Midden in het park langs het zwembad vind je Lekker Thuis, ons restaurant, waar je dagelijks terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Lekker Thuis kenmerkt zich door een heerlijk, informele en huiselijke sfeer. Geen grte eetzaal maar kleinere huiselijke hoekjes waar je privacy hebt en waar rekening wordt gehouden met jullie persoonlijke wensen. Chef Corjan is de Thuisbaas, het zijn zijn passie voor koken, zijn kaart en zijn persoonlijke touch die ervoor zorgen dat iedereen zich Lekker Thuis voelt. Dus eten doe je Lekker Thuis.

Het menu

Reserveren gewenst

Informatie volgt z.s.m.

Informatie volgt z.s.m.

Informatie volgt z.s.m.

Informatie volgt z.s.m.

Om een tafel te reserveren neemt u contact op met Red Palm Pool Restaurant via:

Restaurant: 0599 782 9135
Resort: 0599 700 3978
Of per e-mail via: info@redpalmvillage.com

Bon appetit!

Chefkok Corjan

De chefkok van het restaurant is Corjan Hoogerheide, wereldberoemd in Zeeland, niet alleen door zijn culinaire prestaties in verschillende toprestaurants maar ook door zijn optreden als regionale TV kok en zijn kookboek “De helft is liefde”. Ook op Bonaire is Corjan op TV te zien in het programma Brunch & Babbels dat op zondagen wordt opgenomen vanuit ons restaurant. ​

Hij heeft een verrassende kaart samengesteld met daarop ook een aantal wisselende dag specials, dus variatie genoeg. Mocht je andere (dieet)wensen hebben, laat het hem weten dan maakt hij graag een uitzondering voor je.