OVER ONS 


In juni 2004 kwamen wij op huwelijksreis voor het eerst naar Bonaire en wat hebben we genoten. Verliefd op elkaar, maar ook direct allebei verliefd op het eiland.

Heerlijk weertje, lekker zwemmen en snorkelen, ’s avonds terrasje pakken en uitstekend eten in Kralendijk en met de jeep de prachtige natuur van het eiland bekeken. Liefde op het eerste gezicht. En deze liefde is er nog steeds.

In 2010 kochten we ons huis, in eerste instantie als vakantiehuis maar sinds februari 2015 hebben we ons definitief op het eiland gevestigd en zijn we Bonairiaan geworden.

ONS NIEUWE AVONTUUR

Red Palm Village is ons nieuwe avontuur. Een prachtig stuk kunukugrond aan de rand van de mangrove. En daar dan een heerlijk luxe resort met lekkere vrijstaande lodges, ruim opgezet met alle comfort en luxe die je wenst voor een onvergetelijke vakantie.

Red Palm Village is gebouwd met het idee dat luxe en comfort prima samen kunnen gaan met duurzaamheid. Bij de keuze van materialen is dit idee ook steeds doorslaggevend geweest.

We bouwen met een minimum aan beton, de ‘houten’ buitenwanden van de lodges zijn van hoogwaardig gerecycled kunststof (onderhoudsvrij, geen termietengif nodig, geen verflagen), al het sanitair is waterbesparend, we maken zoveel mogelijk gebruik van led- en solarverlichting etc.

Onze gasten merken het verschil niet, het milieu hopelijk wel.

red palm village bonaire lodge holiday
De eerste artist impression van het park. 

MEER OVER LEO

Leo studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten. Werkte als acteur en straat poppenspeler, was jarenlang Pino van Sesamstraat, presenteerde een aantal jeugdprogramma’s op tv en ging daarna zelf aan de slag als uitvoerend producent en programmabedenker bij Endemol. In 2000 richtte hij callcenter Annie Connect op, het eerste en grootste thuiswerk-callcenter in Nederland, werkend voor goede doelen. Nog te jong om met pensioen te gaan, dus nu aan de slag op Bonaire met Red Palm Village.

MEER OVER ANNA

Studeerde Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Jarenlang gewerkt bij Lintas (destijds het reclamebureau voor Unilever), had haar eigen bedrijf Wordt Geregeld voor interim account- en projectmanagement en was 11 jaar lang algemeen directeur van callcenter Annie Connect. Kookt graag, houdt van gezelligheid met een hapje en een drankje en gaat met plezier aan de slag bij Red Palm Village.