OVER ONS 


In juni 2004 kwamen wij op huwelijksreis voor het eerst naar Bonaire en wat hebben we genoten. Verliefd op elkaar, maar ook direct allebei verliefd op het eiland.

Heerlijk weertje, lekker zwemmen en snorkelen, ’s avonds terrasje pakken en uitstekend eten in Kralendijk en met de jeep de prachtige natuur van het eiland bekeken. Liefde op het eerste gezicht. En deze liefde is er nog steeds.

In 2010 kochten we ons huis, in eerste instantie als vakantiehuis maar sinds februari 2015 hebben we ons definitief op het eiland gevestigd en zijn we Bonairiaan geworden.

MEER OVER LEO

Leo studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten. Werkte als acteur en straat poppenspeler, was jarenlang Pino van Sesamstraat, presenteerde een aantal jeugdprogramma’s op tv en ging daarna zelf aan de slag als uitvoerend producent en programmabedenker bij Endemol. In 2000 richtte hij callcenter Annie Connect op, het eerste en grootste thuiswerk-callcenter in Nederland, werkend voor goede doelen. Nog te jong om met pensioen te gaan, dus nu aan de slag op Bonaire met Red Palm Village.

MEER OVER ANNA

Studeerde Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Jarenlang gewerkt bij Lintas (destijds het reclamebureau voor Unilever), had haar eigen bedrijf Wordt Geregeld voor interim account- en projectmanagement en was 11 jaar lang algemeen directeur van callcenter Annie Connect. Kookt graag, houdt van gezelligheid met een hapje en een drankje en gaat met plezier aan de slag bij Red Palm Village.